Vem drömmer inte om att leva livet med guldkant?

Sami Sulieman tipsar dig som vill leva livet med guldkant

Riskfyllda och riskfria investeringar

Sami Sulieman ger dig en av nycklarna till att bygga din förmögenhet
– Du jagar nöjen medan rika jagar tillgångar. Nöjen gör dig fattig medan tillgångar gör dig rik.
När du är rik på tillgångar så har du råd att njuta av dina nöjen utan att bli fattig, så investera klokt.

Öka din förmögenhet och pensionera dig till ett rikt liv

Den ständigt ovissa framtiden har lärt oss att om vi vill ha en bra pension och ett bra liv som pensionär så måste vi börja jobba på det redan i unga år.
Dagligen blir vi genom nyhetsmedier påminda om att vi inte har det trygghetssystem vi tidigare trott oss ha. När vi går i pension så får vi klara oss på en inkomst på mellan 40-60% av det vi tjänade när vi arbetade. De undersökningar och studier som gjorts visar att enbart 5% av befolkningen kommer kunna ha råd till det liv de vill ha som pensionärer, 10% kommer klara sig men hela 85% kommer att vara beroende av bidrag, lån, familj och gåvor för att få vardagen att gå ihop.

Har du planerat för att bli gammal i Sverige?

Enligt aktuella undersökningar kommer hela 85% att vara beroende av bidrag, lån, familj och gåvor för att få vardagen att gå ihop när de nått pensionsåldern. I snitt lever vi 20 år efter vi har gått i pension och det är en lång tid att leva under ekonomisk stress.
Skrämmande fakta men du kan jobba aktivt för att förbättra oddsen för dig och din familj inför den stundande framtiden.
Med smarta och enkla strategier och investeringar kan du öka din förmögenhet och pensionera dig till ett rikt liv.

Funderar du på att skaffa dig en ekonomisk rådgivare?

Kan man lita på rådgivare?

Genom att rådfråga en expert kan man få många värdefulla tips och direkt börja att kolla upp vilka investering som passar just dig bäst!
Pengar kan växa, risker kan vara minimala men rådgivare känner såklart också till eventuella fallgropar och kan guida dig rätt.
Bankräntan är historiskt låg, pengarna växer inte längre på banken.

Ditt hem, din pensionsförsäkring

Fastigheter växer ofta och ökar i värde men de är också lätta att ta för en skuld som uppkommer, då går ju även investeringen du gjorde förlorad https://koreapills.com/.
Så den myten får vi slå ihjäl tyvärr, alltför många har fått gå ifrån sitt hus vid en tvist man förlorat. Så man ska inte ha alla ägg i samma korg och det finns många som inte känner till att deras hus kan tas även vid en mindre skuld som ej betalats, en hemsk upplevelse vilket kan komma som en chock.