Sami Sulieman tipsar dig som funderar på att investera i ädelmetall. Lär dig mer om guld och ädelmetallerPlanerar du att investera i en ädelmetall? Sami Sulieman ger dig några tips.

Att investera i ädelmetaller som guld och silver har anor från det gamla Romarrikets dagar och är sålunda ett av historiens mest
beprövade sätt för den som söker att säkra sina besparingar.
Guldets betydelse för handeln har genom tidens historia visat sig vara ett starkt och universellt betalningsmedel oavsett var i världen man har befunnit sig och det är det enda betalningsmedel som bevisat att det kan överleva alla andra finansiella system.

En investering i ädelmetall är inte något man gör på kort sikt i och med att det ej ger någon ränteavkastning utan har ett beständigt värde. Däremot kan det vara en god placering på lite längre sikt i och med att man kan räkna med stigande ädelmetallpriser. Man bör därför se en investering i fysisk ädelmetall som en långsiktig investering gjord med syftet att sprida sina personliga risker αγορα cialis.

Referenspriset bestämms varje dag för Guld och Silver av LBMA London Bullion Market Association och det är alltså de som alltså sätter det dagsaktuella värdet.

Senaste noterade värdet för guld enligt LBMA (under artikelns skrivande stund)
Guld: $1346.85 Tid: 19/08 10:31:00