Sami Sulieman Fem tips till dig som vill bli entreprenörVill du få mer fritid och pengar?

Sami Sulieman som driver Prescott Lewis Invest är en entreprenör med en mångårig erfarenhet. Just nu är han högaktuell med en ny satsning inom bankvärlden men han tar sig ändå tid till att dela med sig av sina bästa tips för dig som är ny, eller blivande entreprenör.

Starta upp ett företag kan vara lösningen för dig som söker frihet och en bättre inkomst

Många går och funderar och längtar efter en förändring i vardagen.
Kanske är du en av dem som drömmer dig bort i tankarna på ett bättre liv och en högre inkomst.
Då kan det vara dags för dig att starta ett eget företag.


Du kanske längtar efter utmaningar och vill kunna ta ut svängarna?

Det är inte svårt att driva ett företag i dag och det kan gå snabbt att få bärighet i firman om du har en bra affärside, så våga ta språnget!
En anställning kan kännas trygg men också vara ganska tråkigt, företagande kan vara just den lösningen som passar för dig.
På nätet finns flera bra sidor om hur man gör. Ett företag är inte komplicerat att starta, men det krävs energi för att driva det framgångsrikt.

Eget företagande kan vara både inspirerande och spännande

Du kanske vill driva något som är din stora passion eller du ser en sak som samhället borde ha och nu är det dags att ta steget.
Provar man inte så vet man ju inte heller om man är kapabel att driva ett företag, men en sak är säkert för att få något över och kunna bygga en förmögenhet kan den bästa lösningen vara att skapa ett företag.

Följ dina drömmar

Livet ska levas, vill man ha mera frihet och få tid över för sina egna aktiviteter och intressen så behöver man revidera sin nuvarande arbetssituation och följa sina ambitioner.

Spänning och inspiration

Eget företagande kan vara både såväl  inspirerande som spännande med många nya situationer och möten.
Här har du möjligheten att driva något som är din stora passion eller så har du vetskapen om en sak som samhället borde ha och nu är det dags att ta steget fullt ut.